TAROT.SE: Startsidan Frågor & svar

Metoder:

Tarot Horoskop Runor Iching Medium Drömtydning Healing Numerologi

Övrigt:

Vägledare Om oss Kontakta oss


  Vad gör vi?

Vare sig det gäller goda råd eller vägledning genom personliga kriser så finns vi alltid här för dig. Vi är ett femtiotal spåmästare som till fullo behärskar konsten att använda urgamla verktyg för att förutspå framtid och ge vägledning. Vi använder oss av Tarot-kort, I-Ching, Run-tecken samt Astrologi. Några av oss behärskar även konsten att tyda drömmar, återfinna bortappade saker samt att nå medial kontakt med bortgångna människor

När vi ger dig vägledning och spår din framtid använder vi oss bland annat av; Tarot-kort vars urgamla nedärvda visdom har använts i århundraden för att vägleda och hjälpa. I-ching, ett urgammalt Kinesiskt sätt att spå med mynt. I-ching ger tydliga svar, många affärsmän och politiker i Asien använder I-ching för att få stöd i viktiga beslut. Runor som kommer från 900 talets vikinga tid. När en Run-mästare spår i runor så utnyttjas den visdom och tro som våra förfäder ärvt ned i dessa tecken. Astrologi där man genom stjärnornas placering kan dra slutsatser om ens personligheter.

Gemensamt med alla som arbetar här är att alla kan konsten att spå i tarotkort. Tarot är den vanligaste formen man använder sig av. Om du vill komma i kontakt med en tarottydare eller annan specialist kan du ringa 0939-200 33 33. samtalet kostar 19,7 /min.

 

Ring: 0939-100 23 00   samtalet kostar 19,70 kr/min