TAROT.SE: Startsidan Frågor & svar

Metoder:

Tarot Horoskop Runor Iching Medium Drömtydning Healing Numerologi

Övrigt:

Vägledare Om oss Kontakta oss


 Horoskop vecka:49

Väduren: En spännande vecka för väduren där mycket händer snabbt. Uranus och merkurius gör att du är på kreativ topp och tempot ser ut att bli högt. Tisdag är bästa dagen: en trevlig dag när venus och jupiter förhöjer stämningen. Dessutom kan du ha tur i en viss fråga. På måndag har du svårt att se saker i rätt perspektiv. Var försiktig med vad du ger dig in i. På lördag är du irriterad på något.

Oxen: Oxens bästa dagar är onsdag och torsdag. Det är månen som får dig på bra humör. Du är harmonisk och glad, den enda smolken i bägaren är att det kan hända att du slår på lite väl stort om du ska köpa något. På fredag finns en risk för att du överskattar en svårighet. Lösningen ser ut att finnas inom räckhåll.

Tvilling: Helgen är knepig för tvillingarna. Något gör dig kluven och du vet inte hur du ska göra. Logiken säger ett, känslorna ett annat. Det händer dessutom mycket omkring dig och du har svårt att få lugn och ro i tanken. Bästa dagen är tisdag som ser riktigt fin ut. Du är på topp, så varför inte boka in något roligt. Du vill dela dagen med någon.

Kräfta: Fortfarande, i veckans början, en bra tid för kräftan att jobba undan. Du har inte så mycket stöd från stjärnorna nu så det är viktigt att du ligger i för att något ska hända. Onsdag är bäst att göra något på egen hand, för du är inte riktigt på humör. Saker riskerar att få fel proportioner.

Lejon: En toppenvecka för den som är född i lejonets tecken! En rad av planeter samverkar för att ge dig en stimulerande och utmanande tid där kärleken står i centrum. Tisdag och helgen är de bästa dagarna, särskilt tisdag. Det kan bli en fin dag med din partner eller goda vänner, dessutom kan jupiter ge ett stänk av tur. Lördag är också en rolig och fartfylld dag. På fredag ser du något onödigt mörkt. Höj perspektivet.

Jungru: Jungfruns bästa dagar är onsdag och torsdag. Du trivs och engagerar dig för någon som behöver din hjälp. Till helgen påverkar ett par andra planeter och du känner dig splittrad. Du vill fatta beslut, men vet inte i vilken riktning du ska gå. Ta en paus, du kan säkert vänta lite innan du bestämmer dig.

Vågen: En intensiv och händelserik tid för dig som är född i vågen. Allt verkar lossna på en gång: det som länge varit i stiltje börjar nu röra på sig igen. Särskilt bra är helgen. Passa på att ta viktiga kontakter. Som om inte det vore nog att det går bra för dig på ett övergripande plan – kärleken är också lovande. Ut och dejta om du är singel, en annan lyckad idé är att bjuda till fest.

Skorpionen: Om du är skorpion är veckans två första dagar de bästa. Satsa på något du vill göra! Då har du fortfarande hjälp av mars och saturnus. Torsdag och fredag är dagarna som du får se upp en del. På torsdag kan du råka illa ut om du skryter eller lovar mer än du kan hålla. På fredag finns en risk att du fastnar i mörka tankar.

Skytten: Oj, vilken vecka för skytten! Planeterna tycks tävla om att hjälpa dig. Det här är en väldigt bra tid att bryta ny mark och hitta lösningar på gamla problem. Också kärleken är intressant när både venus och jupiter inverkar. Glöm inte vännerna, en fest nu skulle sitta perfekt. Till helgen ligger en del oro i luften. Tvinga inte fram ett beslut i en situation som inte är mogen för det.

Stenbocken: Torsdag är sista dagen med mars i stenbocken, sedan drar planeten vidare. Du har under veckans två första dagar perfekta möjligheter att jobba hårt för något. Räkna dock med motstånd i en diskussion. I stället är torsdag och fredag dina dagar. Månen och neptunus ger en spännande och harmonisk tid.

Vattumannen: När mars går in i vattumannen på torsdag kommer kraften till dig. Du har en vecka med många positiva händelser som är hårt knutna till varandra. Kärlek och vänskap blommar samtidigt som du kan få gehör för även rätt originella idéer inom något som har med karriär eller studier att göra. Tisdag och helgen är allra bäst. Skingra tankarna på fredag och se upp med för mycket utgifter på torsdag.

Fiskarna: I veckans mitt ligger de lugna, fina dagarna för dig som är fisk. Du är omtänksam och dina vänner uppskattar dig. Lördag är kritisk, du riskerar att fastna i ett problem. Låt inte någon pressa dig att göra något du inte vill, det gäller även på söndag när du har svårt att sätta gränser och försvara dina egna intressen. 

Ring: 0939-100 23 00   samtalet kostar 19,70 kr/min